Välkomna till Farsta Laserklinik!

Varmt välkomna vill vi önska er alla till oss på Farsta Laserklinik! Hos oss har du ett stort utbud av behandlingar att välja mellan. Detta inkluderar bland mycket annat olika typer av laserbehandlingar, ansiktsbehandlingar, ljusbehandlingar, HIFU-behandlingar, injektionsbehandlingar, kryobehandlingar, och borttagning av ytliga blodkärl. Med vår hjälp kan du helt enkelt få en kropp som du känner dig bekväm i och som återstrålar ditt vackra inre!

Vi som arbetar här

Vi som arbetar här på Farsta Laserklinik heter Isra och Stefan Mossberg. Isra är certifierad och diplomerad laser- och hudterapeut. Stefan är certifierad laserterapeut och är oftast den som kommer att hälsa dig välkommen i vår reception. Hos oss är du alltid i trygga händer!

Du finner oss i Farsta Centrum

Du finner oss här på Farsta Laserklinik på Farstagången 22 i Farsta Centrum. Vi finns en trappa ner vid E-husets ena kortsida. Självklart välkomnar vi kunder från hela Stockholmsområdet och resten av landet. Se dock till att boka din behandling hos oss i förväg. Vi ser fram emot att få ha dig som kund!